InMotion Ergotherapie

Praktijkadres:
Hürthstraat 11
3203 LH Spijkenisse

Tel.: 06 39 21 36 31
Fax: 0847 35 30 92
KvK: 24455999

Internet:
www.inmotionergotherapie.nl

E-mail:
info@inmotionergotherapie.nl

werkwijze kinderergotherapie Spijkenisse
 
InMotion Ergotherapie op Facebook

Werkwijze kinderergotherapie

Na aanmelding bij de ergotherapie, zullen wij eerst telefonisch contact met u opnemen om de hulpvraag en aard van het probleem na te gaan. Aan de hand hiervan beoordelen we óf en hoe ergotherapie het probleem op kan lossen of verminderen. In de meeste gevallen vragen wij u om een vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. Deze gegevens zijn nodig om gericht te kunnen observeren en behandelen.
Werkwijze kinderergotherapieDe resultaten van de observatie zullen wij in een verslag verwerken en aan de hand hiervan zal er een behandelplan opgesteld worden. Dit verslag zal in een gesprek met u toegelicht worden.
De observatie zal plaatsvinden in de praktijkruimte, maar indien nodig kan aanvullend onderzoek ook thuis of op school gedaan worden.

De behandeling zal een half uur, drie kwartier of een uur duren. Dit is afhankelijk van de vraag, aard en vordering van de therapie.
Activiteiten zullen spelenderwijs geoefend worden met het kind. Ook worden er adviezen gegeven voor thuis en/of op school en, indien van toepassing, huiswerkopdrachten meegegeven.

De behandeling zal afgesloten worden met een verslag waarin de evaluatie van de doelstellingen en eventuele adviezen beschreven zullen worden. Dit verslag zal tevens gestuurd worden naar de verwijzend arts.

naar boven