InMotion Ergotherapie

Praktijkadres:
Hürthstraat 11
3203 LH Spijkenisse

Tel.: 06 39 21 36 31
Fax: 0847 35 30 92
KvK: 24455999

Internet:
www.inmotionergotherapie.nl

E-mail:
info@inmotionergotherapie.nl

Baas over eigen leven, zo zelfstandig mogelijk zijn,
 
InMotion Ergotherapie op Facebook

Nieuws

Vacature

InMotion Ergotherapie
InMotion is een eerstelijns ergotherapiepraktijk gevestigd in het gezondheidscentrum De Zomertuinen in Spijkenisse. De praktijk heeft als werkgebied Spijkenisse, Voorne Putten, Rozenburg, Hoogvliet en Poortugaal. De praktijk richt zich op kinderen, volwassenen en ouderen. Specialisaties zijn aanwezig op het gebied van neurologische aandoeningen, COPD, Thuiszorgtherapie, Handtherapie en Kinderergotherapie (SI, Autisme en ADHD). Onze praktijk werkt nauw samen met InMotion Fysiotherapie en Fysiotherapiepraktijk Maaswijk.

Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar:
Ergotherapeut(e)

16 uur tot 32 uur per week (fulltime in te vullen door 1 persoon of parttime door 2 personen)

Het hebben van een specialisatie (bijvoorbeeld kinderergotherapie, neurologische aandoeningen, parkinson of COPD) is een pré.

Functie eisen:
Je hebt:

Je bent:

Functie-inhoud 
Je adviseert en behandelt cliënten, het cliëntsysteem en andere disciplines vanuit je eigen specifieke deskundigheid. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van je verwacht.

Het aanbod
Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie om te komen tot een vaste aanstelling in een uitdagende functie. Salariëring wordt in overleg besproken. Hierbij wordt het ontwikkelings- en beloningsbeleid van de praktijk gehanteerd.

Sollicitatieprocedure
Lijkt de functie geschikt voor jou en ben je enthousiast om deze vacature in te vullen, dan kun je je sollicitatiebrief per mail t.a.v. Sabrina Bijl-Fortes sturen. Wil je meer informatie over deze vacature, dan kun je contact opnemen. De sluitingsdatum is 3 juli 2018

InMotion Ergotherapie, Sabrina Bijl-Fortes, Hürthstraat 11, 3203 LH Spijkenisse, 06-39213631  bijl@inmotionspijkenisse.nl           
Website: www.inmotionergotherapie.nl

 

Privacy

Uw privacy en uw persoonsgegevens
Wij informeren u graag over de verwerking van uw persoonsgevens.

Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij digitaal op. Dit doen wij om goede zorg aan u te kunnen verlenen. Het verwerken van uw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. U gaat met die opslag (verwerking) akkoord door uw zorg door onze praktijk te laten uitvoeren.

Zo gaan wij met uw persoonsgegevens om:

Via het toestemmingsformulier dat aan het begin van uw behandeling met u wordt besproken, kunt u aangeven of u toestemming geeft voor overleg met de arts, andere betrokken hulpverleners of instanties.


naar boven