InMotion Ergotherapie

Praktijkadres:
Hürthstraat 11
3203 LH Spijkenisse

Tel.: 06 39 21 36 31
Fax: 0847 35 30 92
KvK: 24455999

Internet:
www.inmotionergotherapie.nl

E-mail:
info@inmotionergotherapie.nl

Baas over eigen leven, zo zelfstandig mogelijk zijn,
 
InMotion Ergotherapie op Facebook

Nieuws

Wil jij echt het verschil maken en krijg jij er energie van als cliënten (mede) door jouw inzet dagelijkse activiteiten naar tevredenheid kunnen uitvoeren. Ben je ondernemend, enthousiast, in staat om snel te schakelen en creatief in het bedenken van oplossingen?

Dan ben jij de collega, die wij zoeken!!

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Ergotherapeut(e) om ons team te komen versterken. Het team bestaat momenteel uit 4 ergotherapeuten waarbij ieders talent voorop staat. Als team vormen wij een sterk netwerk van kennis, ervaring en inhoudelijke expertise. Maar vooral een team waar gezelligheid en samenwerking erg belangrijk is!

Ergotherapeut(e)
12 uur tot 24 uur per week
Het hebben van een specialisatie is een pré.

De praktijk
InMotion Ergotherapie is een eerstelijns ergotherapiepraktijk gevestigd in het gezondheidscentrum De Zomertuinen in Spijkenisse. De praktijk heeft als werkgebied Spijkenisse, Voorne Putten, Rozenburg, Hoogvliet en Poortugaal. De praktijk richt zich op kinderen, volwassenen en ouderen. Specialisaties zijn aanwezig op het gebied van neurologische aandoeningen, COPD, Thuiszorgtherapie, Handtherapie en Kinderergotherapie (SI, Autisme en ADHD). Wij werken nauw samen met InMotion Fysiotherapie en Fysiotherapiepraktijk Maaswijk. Dit betekent dat je als ergotherapeut komt te werken in een informeel en gezellig team van ergo- en fysiotherapeuten.

Functie eisen:
Je hebt:
- Werkervaring in de eerstelijnszorg (is een pré).
- Ervaring met het behandelen van kinderen en/of volwassenen /ouderen.
- Empathisch vermogen, organisatorische en goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden. Je bent in staat om op een adequate manier je eigen cliëntenadministratie te voeren.

Je bent:
- In het bezit van een diploma opleiding Ergotherapie.
- Ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.
- Lid van Ergotherapie Nederland (of bereid je hiertoe aan te melden)
- In staat om zelfstandig te werken.
- In staat om zowel mono- als multidisciplinair samen te werken. Je kunt goed participeren in teamverband en bent collegiaal.
- Flexibel, zowel in je werk als ergotherapeut als in je werkindeling.
- Creatief en ondernemend ingesteld. Je toont initiatieven in het profileren van je beroep.
- Net als wij, gedreven om te blijven ontwikkelen en leren.
- In het bezit van een rijbewijs en een auto.

Functie-inhoud
De functie omvat verschillende werkzaamheden en je behandelt verschillende doelgroepen. Een dag in de eerstelijnspraktijk is nooit hetzelfde. Wij behandelen mensen van jong tot oud; Mensen met Dementie, Parkinson, een handklacht, overbelastingklachten, kinderen met autisme etc. Het gaat bij ons niet alleen om de inzet van hulpmiddelen. Wij vinden het belangrijk dat wij als ergotherapeuten laten zien dat wij zoveel meer zijn en kunnen. Je behandelt cliënten op de praktijk of aan huis. In onze praktijk wordt een zekere mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van je verwacht.

Het aanbod
12-24 uur, dagen en tijden stemmen we samen af. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie om te komen tot een vaste aanstelling in een uitdagende functie. Salariëring wordt in overleg besproken. Hierbij wordt het ontwikkelings- en beloningsbeleid van de praktijk gehanteerd.

Sollicitatieprocedure
Past deze functie helemaal bij jou en ben je enthousiast om deze vacature in te vullen, dan kun je je sollicitatiebrief per mail t.a.v. Sabrina Bijl-Fortes sturen. Wil je meer informatie over deze vacature, dan kun je contact opnemen via InMotion Ergotherapie, Sabrina Bijl-Fortes,
Hürthstraat 11,
3203 LH Spijkenisse, 06-39213631
bijl@inmotionspijkenisse.nl   
Website: www.inmotionergotherapie.nl

De sluitingsdatum is 18 mei 2019

 

Schrijfproblemen voorkomen en aanpakken!

Computers zijn inmiddels een onderdeel in de educatie van de huidige generatie kinderen. Toch blijven lezen en schrijven hierin een belangrijk onderdeel. Bij de meeste kinderen is het aanleren van het schrijven een vloeiend proces, bij anderen juist weer helemaal niet! Waar gaat dit mis en wat kunt u hierin betekenen?

Cursusinhoud:
In de cursus “Schrijven in het basisonderwijs” zal er een antwoord gegeven worden op o.a. de vragen "Hoe kan ik schrijfproblemen analyseren en voorkomen?" en "Hoe kan ik een kind een leesbaar handschrift aanleren"?
Theorie en praktische tips die direct toepasbaar zijn worden hierin meegenomen. Tevens zal er direct ingespeeld worden op vragen, die u misschien al heeft omtrent (één van) uw kinderen/leerlingen, volgens intervisiemodel n.a.v. vooraf opgestuurde casussen. Na het volgen van deze cursus kunt u op tijd signaleren waardoor een kind (mogelijk) vastloopt binnen het schrijfonderwijs en hier direct op inspringen.

Voor wie?
Ouders, leerkrachten (ook in opleiding), intern begeleiders, onderwijsondersteuners en remedial teachers werkzaam in het regulier of speciaal onderwijs.

Waar en wanneer?
De cursus zal gegeven worden op 3 woensdagmiddagen bij InMotion Ergotherapie, Hürthstraat 11, Spijkenisse, van 14:00 – 16:00 uur. De volgende woensdagmiddagen zijn hiervoor gereserveerd: 7-21-28 november 2018 en 4-18-25 november 2019. Mocht u andere data voor ogen hebben, neem vrijblijvend contact met ons op!

Kosten, opgave en informatie
Kosten voor de cursus bedragen €175,- p.p.
Voor inschrijving of verdere informatie, neem contact op met Monique Brglez-Bosch,
tel. 06-14812133(di-ochtend, woensdag en donderdag bereikbaar) of stuur een email naar info@inmotionergotherapie.nl. Vermeld u er wel even duidelijk bij voor welke cursus-data u zich aan wilt melden.

Inschrijfformulier Cursus 'Schrijven in het basisonderwijs' 2018 / 2019

 

Privacy

Uw privacy en uw persoonsgegevens
Wij informeren u graag over de verwerking van uw persoonsgevens.

Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij digitaal op. Dit doen wij om goede zorg aan u te kunnen verlenen. Het verwerken van uw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. U gaat met die opslag (verwerking) akkoord door uw zorg door onze praktijk te laten uitvoeren.

Zo gaan wij met uw persoonsgegevens om:

Via het toestemmingsformulier dat aan het begin van uw behandeling met u wordt besproken, kunt u aangeven of u toestemming geeft voor overleg met de arts, andere betrokken hulpverleners of instanties.


naar boven