InMotion Ergotherapie

Praktijkadres:
Hürthstraat 11
3203 LH Spijkenisse

Tel.: 06 39 21 36 31
Fax: 0847 35 30 92
KvK: 24455999

Internet:
www.inmotionergotherapie.nl

E-mail:
info@inmotionergotherapie.nl

Baas over eigen leven, zo zelfstandig mogelijk zijn,
 
InMotion Ergotherapie op Facebook

Nieuws

Vacature (07-12-17)

Vacature InMotion Ergotherapie InMotion is een eerstelijns ergotherapiepraktijk gevestigd in het gezondheidscentrum De Zomertuinen in Spijkenisse. De praktijk heeft als werkgebied Spijkenisse, Voorne Putten, Rozenburg, Hoogvliet en Poortugaal. De praktijk richt zich op kinderen, volwassenen en ouderen. Specialisaties zijn aanwezig op het gebied van neurologische aandoeningen, COPD, Thuiszorgtherapie, Handtherapie en Kinderergotherapie (SI, Autisme en ADHD). Onze praktijk werkt nauw samen met InMotion Fysiotherapie en Fysiotherapiepraktijk Maaswijk.

Wij zijn op zoek naar: Ergotherapeut(e) 16 uur tot 32 uur per week

Het hebben van een specialisatie (bijvoorbeeld kinderergotherapie, neurologische aandoeningen, parkinson of COPD) is een pré.

Functie eisen:

Je hebt:

Je bent:

Functie-inhoud
Je adviseert en behandelt cliënten, het cliëntsysteem en andere disciplines vanuit je eigen specifieke deskundigheid. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van je verwacht.

Het aanbod
Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie om te komen tot een vaste aanstelling in een uitdagende functie. Salariëring wordt in overleg besproken. Hierbij wordt het ontwikkelings- en beloningsbeleid van de praktijk gehanteerd.

Sollicitatieprocedure
Lijkt de functie geschikt voor jou en ben je enthousiast om deze vacature in te vullen, dan kun je je sollicitatiebrief per post of per mail t.a.v. Sabrina Bijl-Fortes sturen. Wil je meer informatie over deze vacature, dan kun je contact opnemen.
De sluitingsdatum is 29 december 2017.

InMotion Ergotherapie, Sabrina Bijl-Fortes, Hurthstraat 11, 3203 LH, Spijkenisse,
06-39213631. bijl@inmotionspijkenisse.nl


naar boven