InMotion Ergotherapie

Praktijkadres:
Hürthstraat 11
3203 LH Spijkenisse

Tel.: 06 39 21 36 31
Fax: 0847 35 30 92
KvK: 24455999

Internet:
www.inmotionergotherapie.nl

E-mail:
info@inmotionergotherapie.nl

Advies en ondersteuning van de afdeling Informatie- en Klachtenopvang Gezondheidszorg (IKG) Zorgbelang Nederland
 
InMotion Ergotherapie op Facebook

Klachtenregeling

U bent onder behandeling -of u bent onder behandeling geweest- van een ergotherapeut van InMotion Ergotherapie. U mag er vanuit gaan dat wij ons vak zo goed mogelijk uitoefenen. Heeft u toch klachten over de behandeling of de manier waarop onze ergotherapeuten met u omgaan, dan is het goed om dit kenbaar te maken.

 1. Gesprek met uw behandelend ergotherapeut
  Om te beginnen raden wij u altijd aan om een gesprek aan te gaan met uw behandelend ergotherapeut of contact op te nemen met de directie van de praktijk. Dit kunt u schriftelijk of telefonisch doen. Maak daarvoor wel een aparte afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen uittrekken. Wij zullen altijd een gesprek met u aangaan om de eventuele problemen op te lossen. Als u zich daar zekerder bij voelt, kunt u altijd een bekende uit uw familie- of vriendenkring vragen aanwezig te zijn bij dit gesprek.

 2. Advies en ondersteuning van de afdeling Informatie- en Klachtenopvang Gezondheidszorg (IKG) Zorgbelang Nederland
  Levert een gesprek niet het gewenste resultaat op of vind u het moeilijk om uw behandelend ergotherapeut rechtstreeks te benaderen, dan kunt u advies en ondersteuning vragen van de afdeling Informatie- en klachten opvang gezondheidszorg bij u in de buurt. Het IKG is onderdeel van Zorgbelang Nederland. Deze organisatie geeft informatie over uw rechten als cliënt. Kijk voor meer informatie op www.zorgbelang-nederland.nl of bel met  0900 2437070 (€ 0,10 per minuut).

 3. Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn
  Heeft een ernstige  klacht en wilt u een uitspraak van de klachtencommissie. U kunt uw klacht dan laten behandelen door de Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn in Amersfoort.
  De Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn is onpartijdig. Zij bestaat uit drie leden: een onafhankelijk jurist als voorzitter, één lid namens de Nederlandse Patiënten/Consumenten Federatie en één lid van de beroepsvereniging waarvan de betreffende therapeut deel uitmaakt.
  De Klachtencommissie kan uw klacht behandelen als u een brief over uw klacht stuurt.

  Secretariaat Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn:
  Drs. P.J.W. Schilperoord (secretaris)
  p/a Nederlands Paramedisch Instituut
  Postbus 1161
  3800 BD Amersfoort
  tel.: 033 421 61 89
  e-mail: schilperoord@paramedisch.org

Een kopie van het protocol van de Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn ligt ter inzage in de praktijk.

naar boven