InMotion Ergotherapie

Praktijkadres:
Hürthstraat 11
3203 LH Spijkenisse

Tel.: 06 39 21 36 31
Fax: 0847 35 30 92
KvK: 24455999

Internet:
www.inmotionergotherapie.nl

E-mail:
info@inmotionergotherapie.nl

ergotherapie: lopen, gebruiken van openbaar vervoer, autorijden, gebruik van loophulpmiddelen of rolstoel en zitten in een stoel
 
InMotion Ergotherapie op Facebook

Wat is Ergotherapie?

Vaak wordt gedacht dat ergotherapie alleen het aanvragen van voorzieningen of hulpmiddelen betreft. Dit omvat weliswaar een deel van het werk van een ergotherapeut, maar ergotherapie is veel meer.

Ergotherapie richt zich op mensen die door een ziekte of aandoening in het dagelijks handelen gehinderd worden. Ergotherapie richt zich op mensen die door een ziekte of aandoening in het dagelijks handelen gehinderd worden. Heel gewone zaken, zoals een jas aandoen, koken, schrijven, naar het toilet gaan, de uitvoering van het werk of de telefoon opnemen, kunnen hierdoor een probleem vormen.
Samen met u zoekt de ergotherapeut naar oplossingen voor problemen in de dagelijkse activiteiten.

Ergotherapie heeft als doel dat u zo optimaal mogelijk kan functioneren in uw eigen woon- en werkomgeving.

U kunt ons als ergotherapeuten inschakelen indien u problemen ondervindt op het gebied van:
Hiernaast kan een ergotherapeut advies geven bij de aanvraag van woningaanpassingen en hulpmiddelen, zoals een aangepast bed, aangepaste stoel of trippelwerkstoel.

Als er onduidelijkheid bestaat over de mate van zelfstandigheid of mogelijke cognitieve stoornissen, dan heeft onze ergotherapeut een gestandaardiseerd middel om het functioneren van de betreffende persoon in kaart te brengen.

naar boven