InMotion Ergotherapie

Praktijkadres:
Hürthstraat 11
3203 LH Spijkenisse

Tel.: 06 39 21 36 31
Fax: 0847 35 30 92
KvK: 24455999

Internet:
www.inmotionergotherapie.nl

E-mail:
info@inmotionergotherapie.nl

Ergotherapie Spijkenisse, ergotherapie en arbeid
 
InMotion Ergotherapie op Facebook

Ergotherapie en Arbeid

Ergotherapie en arbeid: informatie voor u, als werknemer of uw bedrijf
Binnen uw bedrijf of voor u als werknemer kunnen wij u enkele producten aanbieden op het gebied van arbeidsrevalidatie / arbeidsre-integratie.

Ergotherapie en arbeid
Binnen uw bedrijf of voor u als werknemer kan InMotion ergotherapie enkele producten aanbieden op het gebied van arbeidsrevalidatie / arbeidsre-integratie. Wanneer u of uw werknemer fysieke, psychische of cognitieve beperkingen ondervindt, kan het zijn dat hij of zij het werk niet meer naar tevredenheid kan uitvoeren. Ergotherapie richt zich op alle activiteiten van het dagelijks leven. Arbeid is hier ook onderdeel van.  Ergotherapie is bewezen effectief bij arbeidsgerelateerde klachten: ergotherapie versnelt werkhervatting en helpt mensen om de juiste balans te vinden tussen de persoonlijke capaciteiten en de eisen die het werk stelt. Wij willen dat u of uw werknemer het werk zo optimaal mogelijk kan uitvoeren, rekening houdend met de eisen en omstandigheden van het werk.

Voorbeelden waarvoor u bij de ergotherapie terecht kan, kunnen zijn:

Wat kunnen wij bieden:

Tarieven:
Wanneer u een verwijzing heeft van een arts (huisarts, specialist, bedrijfsarts) vindt vergoeding plaats via de zorgverzekeraar volgens het eerstelijns ergotherapie tarief. Wordt vanuit de werkgever of bedrijfsorganisatie de opdracht gegeven dan kunt u contact met ons opnemen voor de daarbij behorende tarieven.

naar boven